Son Real No Té Preu

Bloc de la plataforma Son Real No Té Preu.
Contacte: sonrealnotepreu@hotmail.com

Son Real No Té Preu es felicita de la incoació del BIC de Son Real

sonrealnotepreu | 14 Novembre, 2008 14:30

La plataforma Son Real No Té Preu es felicita que avui la ponència política de la Comissió d'urbanisme, Ordenació del Territori i Patrimoni del Consell de Mallorca hagi aprovat per unanimitat la incoació de la declaració de Be d'Interès Cultural, com a zona arqueològica la finca de Son Real, preservant aquesta zona que a part d'un gran interès arqueològic té un gran valor paisatgístic.

Recordem que va ser la plataforma Son Real No Té Preu, juntament amb el GOB, que va realitzar, el febrer de 2005, la petició per a que s'incoàs aquesta declaració, basada en la gran quantitat de restes arqueològiques de la zona, que al llarg d'aquests anys la plataforma ha intentat donar a conèixer mitjançant xerrades i excursions amb la col·laboració d'arqueòlegs i especialistes en patrimoni com Guillem Rosselló Bordoy, Javier Aramburu, Vicenç Sastre o Carlos Garrido.

A part de felicitar-nos per aquesta notícia, volem agrair al Consell de Mallorca, i especialment al Departament de Cultura i Patrimoni, la feina feta per realitzar aquesta incoació, com també agrair molt especialment a tota la gent que d'una manera o l'altre han donat suport a la plataforma o han col·laborat amb els actes que hem duit a terme.

També volem aprofitar per demanar a totes les administracions que posin els mitjans necessaris per explotar el potencial que té Son Real pel seu valor arqueològic, per a que sigui conservat en condicions, i pugui ser gaudit tant pels Mallorquins, com per tota la gent que ens visita cada any.

Comentaris

puntualització

observador | 14/11/2008, 15:33

per unanimitat no...només han votat a favor BLOC per Mallorca (PSM-EU-EV-ERC) i PSOE. La votació ha sortit endavant amb el vot de qualitat de la presidenta.

I ara vies verdes

Mallorca LLevant | 14/11/2008, 18:14

Enhorabona pels que defensen el territori. Si fossiu coherents ara defensaríeu vies verdes i no un tren que destruirà més territori, i apostaríue per un transport públic que arribi arreu i no només a 4 nuclis de població.

FANTÀSTIC

Aina | 14/11/2008, 18:47

Per a l'observador. No reis meu.... ha estat per unanimitat. Increïble però sí, els del PP hi han votat en contra. El que comentes ha estat per el cas de Son Baco.

I al del Mallorca Llevant, ja començam a estar un poc farts de tu. Ja està bé!

FANTÀSTIC

Aina | 14/11/2008, 18:47

Per a l'observador. No reis meu.... ha estat per unanimitat. Increïble però sí, els del PP hi han votat en contra. El que comentes ha estat per el cas de Son Baco.

I al del Mallorca Llevant, ja començam a estar un poc farts de tu. Ja està bé!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb